2023. május 23., kedd

Tibeti Orvosi Jógák - Manuális, Energia és Meditációs Masszázs Workshop


HELYSZÍNI SZABAD RÉSZVÉTELI HELYEK SZÁMA MÉG:  4 FŐ

Május 27./szombat/ 10.00-18.00

Ezen a hétvégi egynapos ws-on a tibeti orvosi és meditációs jógákhoz (Nejang-Kum Nye) kapcsolódó KUNYE orvosi masszázst, a BLÁ életerő masszázst és a KUM NYE meditációs masszázst tanulmányozzuk. Melyek önmagunkat gyógyító önmasszázsként és természetesen páros masszázsként is alkalmazhatóak mind gyógyászati mind spirituális szempontból. Ezen a módon mélyebben megismerve a fizikai test masszázs, az energia test masszázs és a finomabb tudat-bölcsesség test üdvözítő meditációs masszázsának alapjait. A masszázsok nagy része fizikai masszázson túl, energetikailag is működik hanggal-dallammal és vizualizációval egybekötve. A 4x90 perces foglalkozások során a masszázsok hátterét képező indo-tibeti tantrikus ayurveda alap szemléletét; és a buddhista alapú sámánisztikus hagyomány életképesség-életerő-élethossz növelő gyakorlatait, valamint a holdfázisokkal összefüggő áramlásokat, meditációkat, mantrákat is megvizsgáljuk a fizikai jógákkal és masszázsokkal kapcsolatban. 

Az intenzív workshop nap folyamán a több eltérő stílusú jóga-masszázs rendszert harmonikusan alkalmazzuk, hogy felfedezzük a különféle állapotainkhoz, durva, finom és nagyon finom minőségeinkhez leginkább ideális gyakorlási stílust, akár az öngyógyítás, akár a spirituális megvalósítás a célunk ezen különleges módszerekkel.

Mivel a tanult masszázsok elsődleges célja az önmagunkon való alkalmazás ezért a gyakorlatok láthatósága az online részvételen is ideális tud lenni. A ws-hoz pedig követhető jegyzetet kap minden résztvevő.

KOVÁCS ENDRE
Rime buddhista tanító (TKBF), felhatalmazott Kum Nye és Nejang oktató vezetésével

HELYSZÍN/ (a helyszínen 4 szabad hely van még jelenleg)
Személyesen: Eger belváros - Rózsa Károly utca 4.
fb.com/padmaeger
pontos címet a jelentkezéskor kapnak a helyszíni résztvevők  

Online: ZOOM-on keresztül
zoom-linket a részvételi díj rendezése után kapnak az online résztvevők
RÉSZVÉTELI DÍJ:  11000Ft/nap

JELENTKEZÉS: