2023. november 5., vasárnap

Tibeti Orvosi Jógák - Manuális, Energia és Meditációs Masszázs Workshop

 Kérlek amennyiben részt veszel a programon regisztrálj emailben:

jkovacsendre@gmail.com


Ezeken az egy napos workshop alkalmakon két tibeti gyógyászati rendszer jóga gyakorlatait és alapvető masszázstechnikáit ismerhetik meg a résztvevők minden workshop napon 4x90 percben.

november 25./szombat/ 10.00-18.00
Ezen a hétvégi egynapos ws-on a tibeti orvosi és meditációs jógákhoz (Nejang-Kum Nye) kapcsolódó KUNYE orvosi masszázst, a BLÁ életerő masszázst és a KUM NYE meditációs masszázst tanulmányozzuk. Melyek önmagunkat gyógyító önmasszázsként és természetesen páros masszázsként is alkalmazhatóak mind gyógyászati mind spirituális szempontból. Ezen a módon mélyebben megismerve a fizikai test masszázs, az energia test masszázs és a finomabb tudat-bölcsesség test üdvözítő meditációs masszázsának alapjait. A masszázsok nagy része fizikai masszázson túl, energetikailag is működik hanggal-dallammal és vizualizációval egybekötve. A 4x90 perces foglalkozások során a masszázsok hátterét képező indo-tibeti tantrikus ayurveda alap szemléletét; és a buddhista alapú sámánisztikus hagyomány életképesség-életerő-élethossz növelő gyakorlatait, valamint a holdfázisokkal összefüggő áramlásokat, meditációkat, mantrákat is megvizsgáljuk a fizikai jógákkal és masszázsokkal kapcsolatban. 

Az intenzív workshop napok folyamán két eltérő stílusú jóga rendszert külön-külön de egymáshoz harmonikusan alkalmazzunk, hogy felfedezzük a különféle állapotainkhoz, durva, finom és nagyon finom minőségeinkhez leginkább ideális gyakorlási stílust, akár az öngyógyítás, akár a spirituális megvalósítás a célunk ezen különleges módszerekkel. 

A gyakorlatok nem helyettesítik a hatékony nyugati orvosi módszereket, azok kiegészítéseként ajánlott alkalmazni őket.

KOVÁCS ENDRE
Rime buddhista tanító (TKBF), felhatalmazott Kum Nye és Nejang jógaoktató természetgyógyász vezetésével

HELYSZÍN/
Személyesen: Eger belváros - Salsa Libre Tánciskola táncterme
3300 Eger Klapka György u. 8.
a helyszíni férőhelyek száma miatt regisztrálj!

Online: ZOOM-on keresztül
zoom-linket a részvételi díj rendezése után kapnak az online résztvevők

RÉSZVÉTELI DÍJ:  12000Ft/nap

JELENTKEZÉS és Regisztráció:Logó forrása: Author Christopher J. Fynn
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Phurba_symbol.svg