2023. március 6., hétfő

Tibeti Orvosi Jógák - Intenzív Hétvégi 3x1 Napos Workshop


Ezen a három külön napos workshop alkalmon két tibeti gyógyászati rendszer jóga gyakorlatait és alapvető masszázstechnikáit ismerhetik meg a résztvevők minden workshop napon 4x90 percben.


I. április 1./szombat/ 10.00-18.00
Az első alkalmon a tibeti NEJANG orvosi jóga rendszer 24 gyakorlatsorát gyakoroljuk intenzíven  mely sok mozgás, masszázs és légzés gyakorlatot tartalmaz. Ezen átadását Dr. Nida Chenagtsang tibeti orvos Láma tanítja a Juthok Nyingthig tibeti orvosi hagyományból és a Kálacsakra tantrából. A gyakorlatsor az egészség fejlesztés mellett segít a karmikus légzésünket bölcsesség légzéssé alakítani a spirituális ösvényen, valamint előkészíti a testet, az ehhez tartozó váza légzés gyakorlatra, kiegészülve a hétköznapokban is alkalmazott gyógyító és felszabadító gyémánt légzés csodálatos módszerével.

II. április 29./szombat/ 10.00-18.00
A második alkalmon a KUM NYE tibeti jóga és masszázs melynek fő célja az ellazulás, az öngyógyítás, a meditáció és a Dzogcsen önfelszabadulás megtapasztalása. A módszert a tibeti Tarthang Tulku Rinpocse fejlesztette ki a tibeti gyógyászatból és a Dzogcsen meditációs gyakorlatból. A workshop alkalmon a fő energia központjainkat gyógyító gyakorlatsorral foglalkozunk majd.


III. május 27./szombat/ 10.00-18.00
A harmadik alkalmon a Nejanghoz kapcsolódó KUNYE orvosi masszázst, a szintén hozzá kapcsolódó BLÁ életerő masszázst és a KUM NYE meditációs masszázst tanulmányozzuk. Ezen a módon megismerve a fizikai test masszázs, az energia test masszázs és a finomabb tudat-bölcsesség test üdvözítő meditációs masszázsának alapjait. 

Az intenzív workshop napok folyamán a két eltérő stílusú jóga rendszert harmonikusan alkalmazzuk, hogy felfedezzük a különféle állapotainkhoz, durva, finom és nagyon finom minőségeinkhez leginkább ideális gyakorlási stílust, akár az öngyógyítás, akár a spirituális megvalósítás a célunk ezen különleges módszerekkel.

KOVÁCS ENDRE
Rime buddhista tanító (TKBF), felhatalmazott Kum Nye és Nejang oktató vezetésével

HELYSZÍN/
Személyesen: Eger belváros - Rózsa Károly utca 4.
pontos címet a jelentkezéskor kapnak a helyszíni résztvevők  
Online: ZOOM-on keresztül
zoom-linket a részvételi díj rendezése után kapnak az online résztvevők

RÉSZVÉTELI DÍJ:  11000Ft/nap

JELENTKEZÉS:



Logó forrása: Author Christopher J. Fynn
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Phurba_symbol.svg