2022. október 1., szombat

Tibeti Orvosi Jógák - Intenzív hétvégi Workshop


2022. október 22-23./szombat-vasárnap/09.00-17.00


Ezen a workshop alkalmon két tibeti gyógyászati rendszer jóga gyakorlatait ismerheti meg a résztvevő:

Az egyik a KUM NYE tibeti jóga és masszázs melynek fő célja az ellazulás, az öngyógyítás, a meditáció és a Dzogcsen önfelszabadulás megtapasztalása. A módszert a tibeti Tarthang Tulku Rinpocse fejlesztette ki a tibeti gyógyászatból és a Dzogcsen meditációs gyakorlatból. A workshop alkalmon a fő energia központjainkat gyógyító gyakorlatsorral foglalkozunk majd.

A másik pedig a tibeti NEJANG orvosi jóga 24 gyakorlatsora  mely mozgás, masszázs és légzés gyakorlatot tartalmaz. Ezen átadását Dr. Nida Chenagtsang tibeti orvos Láma tanítja a Juthok Nyingthig tibeti orvosi hagyományból és a Kálacsakra tantrából. A gyakorlatsor az egészség fejlesztés mellett segít a karmikus légzésünket bölcsesség légzéssé alakítani a spirituális ösvényen, valamint előkészíti a testet, az ehhez tartozó váza légzés gyakorlatra, kiegészülve a hétköznapokban is alkalmazott gyógyító és felszabadító gyémánt légzés csodálatos módszerével.

Az intenzív workshop folyamán a két eltérő stílusú jóga rendszert harmonikusan alkalmazzuk, hogy felfedezzük a különféle állapotainkhoz leginkább ideális gyakorlási stílust, akár az öngyógyítás, akár a spirituális megvalósítás a célunk ezen különleges módszerekkel.

KOVÁCS ENDRE
Rime buddhista tanító (Tkbf), felhatalmazott Kum Nye és Nejang oktató vezetésével

HELYSZÍN/Eger
pontos címet a jelentkezéskor kapnak a résztvevők  

RÉSZVÉTELI DÍJ:  21600Ft
(mely egy átlag ember napi karmikus lélegzetvételeinek száma)

JELENTKEZÉS:
 jkovacsendre@gmail.com 

SZÁLLÁS:
a helyszínen megoldható, vagy közeli szálláshelyeken