2015. május 5., kedd

Álomjóga elvonulás

Dr. Nida Chenagtsang Tibetben, Amdo tartományban született. A lhasai Tibeti Orvosi Egyetemen tanult és intenzív hagyományos képzésen vett részt. Ezt követően Tibet különböző kórházaiban praktizált, mellette pedig számos könyvet adott ki a hagyományos tibeti gyógyászatról. Komolyan tanulmányozta az ősi tibeti gyógyászati módszereket, és széleskörű ismertségre tett szert Keleten és Nyugaton egyaránt.
Számos helyen tanított hagyományos tibeti gyógyászatot, Ku Nye masszázst, mantragyógyítást, álomfejtést, jövőlátást. Kiválóan beszél angolul, nagyszerű kommunikátor, óriási tapasztalata és tudása révén képes a hagyományos tudás finomságait érthető módon átadni nyugatiak számára is. Dr. Nida jelenleg a Sorig Intézet, valamint a Hagyományos Tibeti Gyógyászat Nemzetközi Akadémiájának orvos- igazgatója.

Az álomanalízis művészete
Minden, ami megjelenik az álomban, saját magunkból jön, minket képvisel.
Mindenki számára fontos az álmodás. Sok ember nem add túl nagy jelentőséget neki és ezért nem képesek megérteni, hogy álmaik hogyan tükrözik a fizikai és mentális egészséget, fontos szerepet játszva a kiegyensúlyozott életet megteremtésében. Nem hagyva figyelmen kívül hogy a gondolataink tükröződése, az álmok ennél sokkal többek, a tudatunk kincstára, a legbensőbb énünk.
Különleges tanult módszerekkel az álmok tisztává válnak, könnyen visszaidézhetőek lesznek, és nagy segítségünkre lehetnek a tudatunkkal való munkába.
A tibeti orvoslásban az álmok fontossága öt fő területet fed: egészség megőrzés, életirány mutatás, öntudatosságra nevelés, belső tanító és tudás felfedése.

JELENTKEZÉS:
Az elvonulásra a regisztráció az alábbi e-mail címen: alomjogatar@gmail.com

Az elvonulás május 12. délutántól május 14. estig tart.

Érkezés:
május 12. (kedd) 14.00 óráig

Étkezés:
május 12.: vacsora
május 13-14: reggeli-ebéd-vacsora

Szállás:
2 éjszaka ( május 12 -13)
 
A házakban a szálláshelyek száma korlátozott. A helyfoglalást a jelentkezések beérkezési sorrendjében tudjuk regisztrálni.

Ár és további részletek:
http://buddha-tar.hu/hu/hirek/alomjoga-elvonulas

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.